AUTon testaus HELPOSTI

AutoDr-testissä tarkistat auton toiminnot ja saat kattavan raportin auton tilasta.
Auto valvoo kuntoaan itse. Sähköiset ohjainlaitteet tarkkailevat auton eri toimintoja ja havaitessaan poikkeamia toiminnassa ne tallentavat muistiinsa vikakoodin. Palvelumme lukee vikakoodit ja tulkitsee ne selkokieliseen raporttiin. Näin saat tarkan kuvan auton vioista.

Ostamassa autoa?

Älä osta sitikkaakaan säkissä! Tiesitkö, että nykyautossa on kymmeniä erilaisia järjestelmiä, joiden korjaus saattaa maksaa hunajaa ja vähintäänkin vaivaa? Jos jokin järjestelmä antaa vikakoodin, kysy käytetyn auton myyjältä syytä sille ja vähintäänkin tingi hinnasta. Ennen ostopäätöstä kannattaa tehdä koeajo, tarkistaa aistinvaraisesti auton kunto sekä tehdä vikakoodien luku. Kurvaa siis koeajolla lähimmälle testipisteellemme!

syttyikö vikavalo?

Jouluvalojen aika on ohi! Tule tarkistamaan syy vikavalon syttymiselle. Valmistaja ei ole kiusalla vikavaloja tehnyt, vaan auttamaan auton ylläpidossa ja varoittamaan mahdollisista vaurioista. Vikavalo on siis oire viasta. Yllättävää, eikö vain? Vikakoodi voi olla seuraus esimerkiksi tyhjästä akusta, jolloin pelkkä vikakoodien nollauskin voi jo auttaa. Muista silti, ettei vikakoodin nollaus ole korjaus.

Katsastus edessä?

Varma hylkäys tulee, jos mittaristossa palaa moottorin vikavalo tai jokin vikakoodi (P0001-P0499 tai P0650)  on vikamuistissa. Merkkivalo ei siis välttämättä aina pala. Vältä mahdollinen uusintakatsastus tältä osin testaamalla auto etukäteen edullisesti ja helposti meillä. Samalla testataan auton toimintavalmiusjärjestelmän osatestit!

näin testaat autosi 15 €:lla

Avoinna 24h itsepalveluna tyytyväisyystakuulla: Veloitamme vain onnistuneesta testistä.

 
Lataa TICATOO SOVELLUS ja tule lähimmälle testipisteellemme
SKANNAA AUTODR -laitteen qr -koodi sovelluksella
Seuraa sovelluksen ohjeita

Sijaintimme

Olemme juuri avanneet kolme AutoDr -testipistettä: Tuusulaan, sekä Järvenpään Nesteelle ja Espooseen Olarin Nesteelle. Klikkaa kuvaketta kartalta, niin pääset suoraan reittiopastukseen.
Testipisteemme palvelevat sinua 24h viikon jokaisena päivänä.

Kattavan AutoDr-testin hinta on 15 €. Halutessasi saat samaan hintaan vikakoodien nollauksen. Emme veloita, mikäli testi ei onnistu.

Tarkista yhteistyökumppanimme muualla Suomessa täältä!


TUkemme eri autoille

Kattava testimme tukee lähes kaikkia autoja Abarthista Rolls Royceen ja siitä edelleen Volvoon. Tuki riippuu autosi varusteista.  EOBD-päästötesti on tuettu käytännössä kaikille autoille vuodesta 2001.

LISÄTIETOA

Autodr oy

Olemme itsepalvelutestauksen pioneeri jo vuodesta 2014. Palvelussamme testataan vuosittain kymmeniä tuhansia autoja. Lisätietoa pääsivuillamme: